La muntanya de llibres més alta del món

“L’Enric estava convençut que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar-se ales de tot tipus, fins i tot va demanar poder volar com a regal per a Nadal! Però res no funcionava… Un dia, la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de complir el seu somni i li va posar un llibre a les mans. Aquell mateix dia, sense adonar-se’n, l’Enric va començar a volar…”

Rocío Bonilla (autora i il.lustradora), ens parla de l’amor pels llibres i com aquests ens poden canviar la vida. Fa referències a autors com Carlo Collodi, Rudyard Kipling o Antoine de Saint-Exupéry, entre altres.

 (Ed. Animallibres)

A partir de set/vuit anys.

Un altre llibre d’aquesta autora és “Cara de Pardal”, on ens explica la història d’en Berenguer, un nen espavilat i curiós però amb molts dubtes. La seva veïna li diu que té cara de pardal i ell no sap què vol dir això. Serà com un ocell? Podrà volar? Resoldre aquest misteri li farà aguditzar el seu enginy.

 (Ed. Animallibres)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *