En Calvin no sap volar. La història d’un ocell lletraferit

“En Calvin i els seus tres germans, quatre germanes i nombrosos cosins van néixer sota el ràfec d’un vell estable. En Calvin podria ser un estornell més, però no ho és pas: és ben diferent de la resta. Mentre els altres petits estornells aprenen a llançar-se en caiguda lliure, a planar i a fer giragonses, en Calvin es passa el dia amb el bec a dins un llibre. A la biblioteca la seva imaginació remunta el vol i se l’emporta a llocs on, volant, mai no arribaria. Tan que s’oblida d’anar a les clases de vol. Així que quan arriba l’hivern i toca migrar, en Calvin no sap volar. Per sort, la seva familia no l’abandona i finalment els seus coneixements sobre meteorología li permetren salvar tot l’estol”.

Jennifer Berne (autora) i  Keith Bendis (il.lustrador) ens expliquen aquesta faula on no es pot oblidar que els llibres són importants, però que hi ha coses que no s’aprenen només dels llibres.

En Calvin no sap volar (Ed. Takatuka)

A partir de vuit anys.

Clicant a sobre de la imatge podreu veure més il.lustracions d’aquest llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *