Els Drets de la Infància

El 20 de novembre de 1959  l’ONU va aprovar la Declaració Universal dels Drets de l’Infant. Deu principis que tenen com a objectiu garantir, a tots els nens i nenes, l’atenció, la protecció i l’educació necessàries. Aquest drets seran reconeguts a tots els infants, sense distinció o discriminació per motius de raça  o de religió. Els infants tindrat dret a una protecció especial, a tenir un nom i una nacionalitat, a l’alimentació, a l’habitatge i a l’atenció mèdica adequades, a rebre educació o a poder jugar.

El 20 de novembre de 1989  s’aprova la Convenció sobre els Drets dels Infants, amb 54 articles.

Per aquest motiu el 20 de novembre celebrem el Dia Universal dels Drets de la Infància.

En aquest llibre, deu autors i autores han escrit un conte per a cada un dels drets de l’infant i donen vida als principis d’’aquesta llei tan important.

Autors: Almodóvar, A. R.; Cansino Macías, Eliacer; Díaz, Gloria Cecilia; Fernández Paz, Agustín; Landa Etxebeste, Mariasun; Martín Garzo, Gustavo; Moure, Gonzalo; Nesquens, Daniel; Shua, Ana María; Silva, Lorenzo

Il.lustrador: Emilio Urberuaga

 (Ed. Barcanova)

A partir de vuit/nou anys.

Si cliqueu a sobre de la portada del llibre podreu llegir el primer conte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *