Contes desexplicats

A contes desexplicats trobareu personatges i relats clàssics capgirats com un mitjò. Amb sorpreses, diversió i molt d’humor.

Aquests contes estan editats per Vivim del Cuentu, un grup de contacontes que des de l’any 2006 es dedica a explicar històries a tort i a dret a petits i grans. Creuen que els contes eduquen, fan pensar, transmeten valors i entretenen.

“Una versió modificada de la caputxeta on el llop ja té massa anys, s’ha espatllat, s’ha engreixat, s’ha fet vell i ja no és el que era, a la vegada que la caputxeta vermella és molt forta i omnipotent i sense por de res”.

 Il.lustracions: Albert Vitó

 Il.lustracions: Marta Munté  Il.lustracions: Josep Torres  Il.lustracions: Lucía Serrano

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *