Que bo!

Alexandra Maxeiner (text) i Anke Kuhl (il.lustracions) són les autores d’aquest  llibre entorn al menjar i a les diferents maneres de menjar. Què mengem? Com mengem? Com es menja diferent a cada país? Què representa el menjar als diferents llocs del món? Farcit de pensades sobre un tema de vital importància. Amb sentit de l’humor, acudits i ironia i il·lustracions molt divertides.

“Sobre plats deliciosos, cuinats fastigosos, estofats olorosos, menjars flatosos, entrepans assortits i altres menjars exquisits. Hi ha animals carnívors, omnívors i herbívors. Ni tots els animals ni totes les persones mengen el mateix, però els humans són els únics animals que cuinen el seu menjar. Al llarg de la historia, les diferents societats han desenvolupat diferents gustos i hàbits alimentaris: al Camerun mengen llagostes, a Tailàndia, rates, i nosaltres mengem conills. Dins de la nostra societat i la nostra cultura, però, també hi ha hàbits alimentaris molt diferents: hi ha persones que mengen carn i altres que no; persones que fan règim i altres que no…”

Que bo! (Ed. Takatuka)

A partir de set anys.

Clicant a sobre de la portada podràs veure més imatges.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *