El dia que les ceres de colors van dir prou

“Ha esclatat la revolució a la capsa de ceres d’en Duncan. La vermella es queixa d’explotació laboral; la blanca creu que li fan el buit; la negra pateix una crisi d’identitat; i les ceres groga i taronja han signat una pau armada, enfrontades per quin és el color del Sol.

¡Així no hi ha manera! En Duncan vol pintar allò que li agrada però també vol que les seves ceres de colors estiguin contentes.

¡Ja n’hi ha prou de camions de bombers vermells, elefants grisos i cels de color blau! Quan en Duncan es trobi la capsa de ceres plena de cartes, amb les peticions i suggerències que fa cada color, es plantejarà la seva faceta artística i començarà a veure la vida amb altres ulls”.

En Drew Darwalt (text) i en Oliver Jeffers (il.lustracions), autors d’aquest llibre, ens fan una invitació a la creativitat, a mirar el món d’una manera diferent.

 (Ed. Andana)

A partir de set/vuit anys.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=27YibN7Yyj8[/youtube]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *