La nena de l’arbre

“L’Ona va xutar la pilota de l’Eudald massa fort i la va “penjar” dalt de l’arbre que hi ha just davant de l’escola. Deixant la seva por a banda, puja a buscar-la sense saber que trobaria molt més que una pilota, també veuria per primer cop a l’Aurèlia, una nena amb mirada perduda, fràgil i lleugera, a qui comença a visitar cada dia. La vida de l’Aurèlia, la vida de l’Ona aniran fent filigranes en el vent, deixant passar les hores, els dies. Però l’Ona no entenia ben bé què era allò que passava, la Paula, la seva amiga la va descobrir enfilant-se al plàtan i no es va creure ni mitja paraula del què explicava. Estava boja? Era tot un somni? Quan va explicar a l’Aurèlia que la Paula ho sabia tot, la nena de l’arbre es va despedir. Seria l’últim cop que la veuria. Com tornar-la a trobar?”

Rubèn Montañá (autor) i  Mercè López ( Il·lustracions ) han escrit amb sensibilitat, aquesta narració poètica que recorda l’esperit del Baró Rampant que fuig d’una realitat que no li agrada buscant refugi a les capçades dels arbres.

Premi Josep M. Folch i Torres 2013.

(Ed. La Galera)

A partir d’onze anys.

2 thoughts on “La nena de l’arbre

  1. mvalero3 Post author

    Hola Lika.
    Demà et deixo el llibre. Ja em diràs si t’agrada, a mi em va agrada molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *