Jo, Elvis Riboldi: més aventures!!!

Els seguidors de les aventures de l’Elvis Riboldi ja podeu llegir la setena i vuitena entrega d’aquest personatge, escrita per Bono Bidari, pseudònim d’un grup de reconeguts escriptors i guionistes: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i l’il.lustrador Òscar Julve.

“Jo, Elvis Riboldi i la màquina del temps”

Veient antigues fotos familiars, a l’Elvis l’assalta un dubte: no s’assembla de res al seu pare! I també troba pistes d’un possible antic nòvio de la seva mare. Però la història es torna catastròfica quan, en comentar-ho amb el Boris, aquest li explica que gràcies a la física quàntica ha trobat la forma de viatjar al passat.

L’Elvis i en Boris viatgen en el temps fins a un passat remot. Benvinguts al 1977, el futur ja mai serà el mateix…

Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps (Ed. La Galera)

A partir de deu anys.

“Jo, Elvis Riboldi i la família Blood”

A la ciutat d’Icària arriba la família Blood amb els seus fills Copèrnica i Galileu. No són una família molt normal: dormen en taüts, vesteixen com els gòtics, tenen els rostres molt blancs i mai mengen. Boris s’enamora perdudament de la Copèrnica, i l’Elvis, que no veu amb bons ulls la relació, i a més sospita dels Blood, farà tot el possible per desemmascarar la peculiar nena i la seva família…

Podran uns pobres vampirs innocents enfrontar-se al terror de l’Elvis i els seus amics?…

 (Ed. La Galera)

A partir de deu anys.

Vols escoltar la cançó de l’Elvis?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hS-lDuMlp9Q[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *