Llavors de paper

“El bosc està en perill! Encegada pel desig d’escriure una bella història, Eyla ha trencat l’equilibri i està convertint els arbres en paper. Mentrestant, Naia respon decidida a la crida d’auxili dels animals. Com podrà salvar un paisatge tan bonic? Del seu enginy i el seu amor per la natura, sorgirà una idea brillant. Si el paper està fet d’arbres, per què no aprofiten que conté l’esperit del bosc per a reparar el mal?”

La Bea i la Sílvia Gil ens fa partícips, amb aquesta història, del respecte per la natura, un valor que en recorre les pàgines impreses en paper ecològic i amb el certificat FSC, una garantia màxima de la gestió forestal sostenible. El resultat és aquesta faula bellíssima i commovedora que ens convida a plantar la nostra pròpia llavor per a protegir els tresors vius amb què compartim la Terra.

(Ed. Animallibres)

A partir de nou anys.

Construeix el teu origami.

http://www.animallibres.cat/tl_files/pdfs/Origami_Llavors-de-paper.pdf

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0uobtwpXPrc[/youtube]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *