El diario de las cajas de fósforos

En Paul Fleischman (text) i en  Bagram Ibatoulline (Il·lustracions) ens porten, a través d’aquesta història, a la rememorització dels records i de la memòria a través dels objectes. Cada un d’ells porta a dintre una història que li serveix a un besavi per explicar la seva vida a la besnéta. A partir d’una col·lecció de capsetes de llumins, l’avi explica moltes coses de les que li han passat a la vida. A dintre de cada caixa hi ha un petit objecte (un pinyol d’oliva, un trosset de parer, un fermall, un tap, una agulla de barret, una entada d’un partit de beisbol…).

Nostàlgia, records, tendresa i història de diferents moviments socials del segle XIX.

Clicant a sobre de la imatge podreu veure les màgnifiques il·lustracions que té aquest llibre.

 

(Ed. Joventud)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *