Wonder

“August (Auggie) Pullman ha nascut amb una gran deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l’escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August.
Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?”
L’autora, R. J. Palacio, combina molt bé la veu dels diferents personatges que intervenen a la vida de l’August, que, per torns, van prenent la paraula. Així, hi ha capítols narrats pel mateix protagonista, que té una ment brillant i un sentit de l’humor molt fi; per la germana, superprotectora i de vegades deixada de banda (sense voler) per la família a causa dels problemes del germà; pel nou amic, ple de contradiccions, sorprès i fascinat per la personalitat de l’August; pel xicot de la germana, desconcertat i delerós de fer el més correcte…
(Ed. La Campana)
A partir de tretze anys.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fgB7_KpBDss[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *