Un passeig amb el senyor Gaudí

Una passejada per la vida i les obres de l’arquitecte Antoni Gaudí i un homenatge a ell i al senyor Güell amb unes bones il·lustracions que ens parlen del personatge amb un fons de tendresa  i des de la mirada d’un autor que de petit anava molt sovint al Parc Güell i va quedar impressionat per l’obra de l’arquitecte. Al final del llibre hi trobem una biografia de Gaudí i també una petita nota d’en Pau Estrada (autor i il.lustrador) on ens explica que tota l’obra de Gaudí s’ha convertit en una part inesborrable de la seva infantesa.

“El senyor Gaudí viu en un lloc molt particular, el Park Güell, que ha construït per al comte Güell a Barcelona. Cada matí, surt a treballar i a vigilar les obres que li han encarregat: la Pedrera, la Sagrada Família, la casa Batlló… Encara que no ho sembli pel seu aspecte, Antoni Gaudí és un dels arquitectes més reconeguts de la seva època, però de vegades a la gent li sembla que les seves construccions són una mica extravagants…”.

(Ed Joventut)

A partir de nou anys.

http://www.editorialjuventud.es/3953.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *