Les vacances d’en Felip Marlot

“Tothom té dret a fer vacances! En Felip Marlot es pensa que tot anirà bé quan puja a l’autobús que l’ha de portar a la masia del vell Pedrós, a Morvià, on ha estat convidat a passar unes dies a pagès, en plena natura. Però, per sort, no troba la pau i la tranquil·litat que esperava, sinó que haurà de participar en tot d’aventures ben emocionants: descobrir qui pispa les gallines de les masies, lluitar contra un incendi forestal, parar els peus a uns estiuejants tocats i posats, ajudar el poble a desfer-se dels lleons d’un circ que viuen enmig del bosc —tancats en una gàbia, que consti! I, fins i tot, haurà d’intervenir en una partida de paintball, un joc de guerra pacífic que està a punt de tornar-se violent… Sortosament, la Clara, una mossa d’esquadra molt bufona i eixerida, l’ajudarà a sortir-se’n de tot, no sense rebre, però, alguna trompada”.

Joaquim Carbó (autor) i  Òscar Julve (Il·lustracions) han fet una novel.la de lectura àgil i amb sentit de l’humor. És la sisena entrega de les aventures protagonitzades pel detectiu privat Felip Marlot. Un home intuïtiu, tendre, senzill i ple de sentit comú. Ingenu i sincer a estones i xerraire i noble en tot moment. Un antiheroi amb molts dels tics del seu creador.

Podeu veure les il.lustracions en aquest enllaç:

http://www.oscarjulve.com/les-vacances-den-felip-marlot/

6.-Les-vacances-den-Felip-Marlot (Ed. Barcanova)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *