Jo, Elvis Riboldi. Tu, Emma Foster: El musical

Els seguidors de les aventures de l’Elvis Riboldi ja podeu llegir la quarta entrega d’aquest personatge, escrita per Bono Bidari, pseudònim d’un grup de reconeguts escriptors i guionistes: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i l’il.lustrador Òscar Julve.

“L’escola de l’Elvis té greus problemes econòmics; està a punt de tancar. L’Elvis i els seus amics no poden permetre-ho, i decideixen muntar un musical per recaptar fons. Una gran paròdia dels musicals més famosos, en la qual l’Elvis torna a trencar tot el que pot… aquesta vegada, fins i tot el cor de l’Emma!”

Jo, Elvis Riboldi. Tu, Emma Foster: El musical (Ed. La Galera)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *