Meravelles

Meravelles és un llibre fascinant. El seu autor, en Brian Selznick, juga de la mateixa manera, quan a construcció, que l’Hugo Cabret: imatge i text es van alternant sense solapar-se. Però, en aquest cas s’expliquen dues històries independents: els dibuixos expliquen una història i el text una altra de diferent.

Els dos protagonistes cerquen el mateix: trobar el que falta a la seva vida. El protagonista de la part escrita és un nen, en Ben, que comença la seva aventura el 1977, cinquanta anys abans que l’altra història, la dibuixada, que comença el 1927, i on la protagonista és una nena com en Ben. Les dues històries arribaran a coincidir.

La connexió especial que provoquen els dos protagonistes, que són sords, és molt especial.

(Ed. Cruïlla)

A partir de dotze anys.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4O9U2PSJEFQ[/youtube]

2 thoughts on “Meravelles

  1. mvalero3 Post author

    Tens raó Alba les il.lustracions són magnífiques. A mi la història que explica també m’ha agradat molt. Ja em diràs la teva opinió quan llegeixis el llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *