Pirates i tresors

Atreveix-te a conèixer els bergants més cruels i despietats que mai han solcat els set mars en aquests deu relats sobre pirates terribles d’arreu del món. Un llibre escrit i il•lustrat per Chris Mould. La llegenda de Davy Jones, Dionís i els pirates, L’illa del Tresor, Jack Camacreuat, L’home que feia deu, La música de Mochimitsu, L’escarabat d’or, Por a la llum d’una espelma, La tinta d’un mort i La de Bengala.

Aquests són els títols de les deu històries que es recullen en aquest magnífic volum editat amb  qualitat, de tapa dura. Les seves pàgines  alternen fons blanc i de color, conviden als joves lectors a endinsar-se en la seva lectura i recrear-se amb les il•lustracions.

(Ed. Combel)

A partir de deu anys.

One thought on “Pirates i tresors

  1. Sandra

    Ueeps! Aquest també l’he estat mirant! Ufff que difícil és decidir-se per uns o altres perquè tots fan molt bona pinta!

    Sandra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *