L’Empaitagrills i la noia de la Lluna

“En Roger, que viu a Menorca amb els seus pares, es fa amic d’en Quel, un pescador que li mostra les meravelles del mar. Però alguna cosa amoïna el vell pescador. Un dia en Quel li explica que ja no queden foques a les illes Balears, i que segons la llegenda de les noies de la lluna…”

De totes les històries que ha escrit Josep-Francesc Delgado, aquesta és una de les més emotives. El lector hi trobarà el món dels pescadors menorquins i la seva mar; un món que va viure l’escriptor quan era infant durant els anys seixanta del segle XX. És una novel·la que ens parla dels valors fonamentals en la nostra vida: l’amistat, la solidaritat, l’agraïment, la bondat i la importància de tenir la conciència tranquil.la.

Fotografies del mateix autor.  Definició d’algunes paraules a “Vocabulari”, al final de cada capítol.

Premi “Guillem Cifre de Colonya” 1994

Click para ampliar

(Edicions del Roure de Can Roca)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *