L’àvia necessita petonets

Anna Bergua (text) i Carme Sala (il.lustracions) escriuen aquesta història narrada a través dels ulls d’una nena, la Maite. Les seves emocions i sensacions ens ajuden a entendre per què l’àvia necessita que la cuidin, ens dóna trucs per evitar oblits i ens revela quin és el millor remei per aquests mals, els petonets!!

“Tots sabem que els petons de la mama curen… Però, què passa quan són els avis els que necessiten aquests petons?”

És un conte que fomenta la comprensió, l’afecte i la tendresa dels nens i nenes cap a les persones grans que estan patint un deteriorament mental associat a la vellesa, com ara les pèrdues de memòria o la desorientació.

 

L'àvia necessita petonets (Ed. Proteus)

A partir de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *