Magdalenes amb problemes

“En Pau és un nen d’onze anys, alt i introvertit, al qual li agrada jugar a bàsquet i cuinar amb la seva mare els diumenges. Entre els dos fan una magdalenes boníssimes … que no tenen cap problema; en realitat és  en Pau qui el té.

Fa poc s’ha canviat d’escola i tres nens més grans l’assetgen. Les seves burles i males passades s’han convertit en el principal malson d’en Pau. La situació li desborda; deixa de dormir, perd la gana, es desconcentra en l’estudi i es tanca a la seva habitació i en ell mateix per no empitjorar les coses … o això creu ell. A poc a poc, descobrirà que una de les claus per desfer-se del problema és obrir-se a aquells que l’estimen, a més de posar-se en valor i d’afegir una dosi de valentia a la seva actitud”.

L’Ana Bergua (escriptora) i la Carma Sala (il.lustradora) han abordat el tema del bullying amb un to positiu, mostrant el perfil dels assetjadors, la seva forma d’actuar o com se sent la víctima.

(Ed. Proteus)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *