Odessa i el món secret dels llibres

“L’Odessa, una nena de dotze anys, descobreix Scribòpolis, una ciutat on viuen els escriptors més coneguts de tota la història, on mitjançant una pols especial es pot fer sortir d’un llibre tot el que conté: coses, animals, personatges… I també hi ha un llibre en blanc, Librus, que té la capacitat de convertir en realitat tot el que s’hi escriu. És, doncs, una eina molt poderosa, i la gent de Scribòpolis vol evitar de totes totes que arribi a mans de Mabàrak, un escriptor ambiciós i ressentit. Però no tothom pot escriure al Librus; només pot fer-ho l’Elegit. L’Odessa només vol trobar el seu pare, i es troba de sobte enmig d’aventures, conspiracions i enigmes en un fascinant món paral·lel on viuen les muses, els cavallers de la Taula Rodona, personatges mitològics i els grans escriptors de la literatura universal”.

Autor: Peter Van Olmen

(Ed. La Galera)

A partir de dotze anys.

Si voleu llegir els dos primers capítols i veure un video sobre el llibre,  cliqueu a sobre d’aquests enllaços:

http://www.lagalera.cat/ftp/grec/lagalera/premsa/odessa_primers_capitols.pdf

http://www.tv3.cat/videos/3980230/Odessa-i-el-mon-secret-dels-llibres

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *