L’arca de Babel

“L’Alfred i l’Elisabet són dos joves primitius que no saben parlar. Per comunicar-se els calen els saccionaris, uns sacs plens dels objectes que els calen per dir coses. Un dia, durant una tempesta torrencial , les aigües els arrosseguen corrent avall. L’Arca de Babel els salva la vida i els permet navegar per set mars molt diferents. En aquesta llarga travessia viuran un munt d’aventures alfabexcitants durant les quals aprendran a expressar el que senten mitjançant paraules. Finalment es podran dir, amb els ulls espurnejants, una cosa molt especial que fins llavors no havien estat capaços de dir-se”.

L’escriptor del llibre, en Marius Serra, et convida a entrar al bloc del llibre i participar en un joc de paraules.

http://www.larcadebabel.blogspot.com.es/

Disfruteu amb les il.lustracions del Marc Sardà.

(Ed. Estrella Polar)

A partir de deu anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *