Ennuvolat amb risc de mandonguilles

“Us imagineu viure en un lloc on el menjar ens caigués del cel? Doncs això és el que passava al poble Mastegaiempassa, hi plovia tres cops al dia: a l’hora d’esmorzar, a l’hora de dinar i a l’hora de sopar. Els seus habitants no calia que anessin a comprar, menjaven directament el que els proporcionava el temps: suc de fruita, entrepans, salsitxes, cigrons… i en comptes de pondre’s el sol a vegades es ponia un pastís resplendent de llimona.

Però tanta felicitat no podia durar sempre i un bon dia es va produir un desastre “meteorològic-alimentici” : el poble es va inundar de llesques de pa, de pancakes, mel i fins i tot va patir un tornado de salsa de tomàquet”.

Aquesta és la història que expliquen Judi Barrett (text) i Ron Barrett (il.lustracions magnífiques). S’han venut més de tres milions d’exemplars.

(Ed. Corimbo)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *