El drac reciclat

“El drac reciclat. La veritable història de…”, de Cristina Arnau és un àlbum il·lustrat  on es combinen fotos,  dibuixos i collages de materials diversos. Està imprès en paper ecològic i tintes vegetals, perforat i cosit a mà amb fil de cànem.

Aquest llibre permet fer una lectura circular: per una banda el conte i per l’altra la reflexió que fa l’autora, a través dels colors i dels objectes, sobre la malaltia de la seva filla. Aquesta part va dirigida als adults.

Amb materials de rebuig, l’Ona i l’Enric, els dos petits de la casa, fan un drac. Un cop enllestit, hi volen jugar alhora, i el fan malbé. La lluna, l’estel somiador i el sol compensen els infants recicladors i col·laboren per convertir el seu drac en format llibre.

A més, el conte inclou un taller: uns cubs que s’han de muntar a partir de les imatges i personatges del llibre.

(Ed. Truimultimedia)

A partir de nou anys.

 

One thought on “El drac reciclat

  1. El drac reciclat

    Hola, moltes gràcies per recomanar el meu llibre.
    Tots fem escola!
    El drac reciclat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *