El meu germà el geni

”El món es divideix en dos tipus de persones: els genis i els altres. Això és el que diu la mare. Entre els genis es troba el meu germà. Entre els altres em trobo jo. Això la mare no ho diu així, però jo sé que ho pensa. Jo també ho penso, la veritat. Em dic Lola, tinc deu anys i m’agrada el futbol”.

Així comença la novel·la infantil “El meu germà el geni”, de Rodrigo Muñoz Avia i il.lustrat pel Jordi Sempere, que ha guanyat la sisena edició del premi Atrapallibres que convoca el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) en la categoria de 10 anys.

L’obra, que ja havia guanyat el Premi Edebé 2010 en la modalitat infantil, està protagonitzada per una noia apassionada pel futbol que intenta que sonin les cordes del violí que els seus pares, tots dos músics, li han imposat. El seu germà, en canvi, és un virtuós del piano.

(Ed. Edebé)

A partir de cicle superior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *