¡Es un libro!

És una història on un ruc i un mico comparteixen una estona de lectura però ho fan amb diferents suports, l’un amb un llibre i l’altre amb el seu ordinador portàtil.

El ruc que representa la modernitat fa unes  preguntes al mico sobre el funcionament del ‘llibre’, “Com ajustes la pàgina? Serveix com a bloc? Envia missatges? Twiteja? Té Wi-Fi?”, el mico amb molta paciència  va contestant una a una a totes les preguntes: No, no, no…

de Lane Smith (Ed. Océano Travesía). A partir de cicle mitjà.

Es una història que fa riure i al mateix temps convida a reflexionar sobre la importància del llibre físic, el plaer de passar les pàgines, el tacte del paper i l’olor d’un llibre mai no podran ser substituïts per una pantalla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *