La sorra ens desperta tots els sentits

Els elements naturals ens desperten els sentits, ens atrapen per les seves infinites possibilitats. La sorra és un element de joc clau a la llar ja que els infants la transformen amb tot el seu cos.

La seva textura i el seu color fa que els infants, en el seu món incansable de descoberta, la vulguin fer caure entre els seus dits, sentint-la a prop i que forma part d’ells. A través del tacte, fan servir les mans però també els peus per enfonsar-la, per comprovar que canvia la seva textura i la seva temperatura. Amb la boca la tasten activant el gust ja que també és una via fonamental de descoberta i aprenentatge donant-los seguretat amb el què estan experimentant. A mesura que la tenen a prop senten la seva olor a través de l’olfacte, transportant-los a records i sensacions de calidesa.

La tiren amunt i avall per comprovar com es mou en l’aire, fent-se preguntes i, en aquest moment es quan més es desperta la vista obrint els seus ulls al màxim. Escolten com cau al terra, fent servir l’oïda i sabent que tot aquest procés els ha transportat en un món de sensacions i aprenentatges amb els cinc sentits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *