Trobades telemàtiques família – escola

Totes i tots sabem que estem vivint un moment diferent, estrany per a totes i tots i que, d’alguna manera, a vegades ens sentim lluny. A la llar, cada gest, mirada i paraula volen acollir i acompanyar. Per això, ens aquests moments incerts volem trobar maneres de poder compartir i apropar-nos. 

Durant la setmana passada ens vam trobar virtualment amb totes i tots i us vam explicar el dia a dia a la llar. Vam poder compartir tot allò que ens neguitejava i també que ens reconfortava. Moments de trobada i d’escolta mútua. Volem agrair a totes les famílies per dedicar aquest temps i poder posar en valor conjuntament el camí de creixement i aprenentatge que estan fent tots i cadascun dels infants a la llar.

Per més moments compartits, seguim caminant plegats i plegades!

Un comentari a “Trobades telemàtiques família – escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *