Acompanyament a les Famílies

 

ACOMPANYAMENT A LES FAMÍLIES

Durant el curs, per tal d’acompanyar a les famílies en el procés de desenvolupament de les seves criatures, s’ofereixen diverses trobades per tal d’informar sobre el funcionament i l’organització general de la llar, les programacions i la metodologia d’escola, així com d’altres temes d’interès més concrets.

Amb les famílies del infants de nova matriculació, abans d’iniciar el curs es realitza una reunió per informar sobre el procés d’adaptació i els horaris, així com d’aspectes generals de funcionament.

Durant el curs, es fan diverses trobades per parlar sobre l’organització específica de cada aula i aspectes d’interès general relacionats amb el moment evolutiu dels infants. Així com dels projectes d’escola i les programacions específiques que es duran a terme durant el curs.

Pel que fa a les entrevistes individuals amb cada família, abans d’iniciar l’escolaritat compartim una entrevista amb la tutora d’aula, per les famílies que continuen del curs anterior aquesta entrevista serà opcional. Durant el curs, des de la llar, s´acordarà com mínim a una altra entrevista per fer el   seguiment de l’evolució de cada infant. Al marge d’aquestes dues entrevistes de seguiment, tant per part de la família com per part de llar, es poden sol·licitar les que es considerin necessàries.

Altres convocatòries d’interès o lligams establerts:

El pas de la llar a P3 per a les famílies dels infants que estan a les aules de 2 anys.

La carta compromís educatiu entre família i llar com una oportunitat d´establir un marc de comunicació amb complicitats i aliances, per construir un Projecte de vida únic i irrepetible pels infants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *