El nostre Tió, sumergit en el valor de la cura

Famílies,

Aquests darrers dies ha conviscut amb nosaltres el Tió, un personatge que posa a prova molts valors essencials i empoderants dels infants.

Us podem assegurar que compartir el nostre dia a dia amb el Tió va més enllà del compartir. Ens convida a copsar de cada nen i nena el seu granet de sorra relacionat amb la cura d’un mateix, d’una mateixa i cap a l’altre.

Hem viscut molts moments en les estances amb el Tió que ens han brindat instants on hem observat que els infants el respecten, el cuiden tapant-lo amb la manta perquè no tingui fred, acariciant-lo, oferint-li menjar que agafen de la seva cuineta, passejant-lo per l’espai d’una banda a l’altra, posant-se d’acord per decidir qui li dóna el menjar o qui l’agafa, comunicant-se amb ell d’una manera tendre i explicant-li els seus pensaments. Així com també, seure al seu costat durant una estona, sentint que l’infant està tranquil  d’estar-hi…

Com aquests instants podríem exposar-ne molts més… petjades plenes de generositat, amabilitat, devoció i cura cap al seu entorn.

 

Molt bones festes a totes i tots!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *