La tardor ens captiva i la Castanyera ens visita

Benvolgudes famílies,

La tardor és una estació tan càlida, plena de colors i sensacions que ens captiva i ens transporta a moments com els que ara us aproparem.

Gràcies a tots els elements que ens heu portat, hem pogut compartir-los amb tots els infants convertint cada moment quotidià en un descobriment. Les fulles, les pinyes i els troncs són plens de possibilitats de descoberta.

A l’aula dels Pollets, a través de les cançons i les rondalles ho hem descobert:

 

 

 

 

 

A l’aula dels Cavalls, la Castanyera ens va venir a visitar amb la seva camisa petita i les sabates que li fèien CLOC CLOC. Ens va portar un cistell ple de castanyes i moniatos, va sortir amb nosaltres a l’espai exterior i li vam poder ensenyar totes les propostes de joc que tant ens agraden. Va ser un matí molt bonic!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *