Benvolgut inici de curs 2020-2021

BENVINGUTS I BENVIGUDES A LES

LLARS D´INFANTS PÚBLIQUES MUNICIPALS

RODONA I EL BOQUET

Confiem que us trobeu tots i totes bé i hagueu pogut gaudir de la família durant l’ estiu.

Primer de tot, dir-vos que comencem amb molta il·lusió i amb moltes ganes del nou RETROBAMENT AMB VOSALTRES. Segur que entre tots i totes ens adaptarem a aquesta nova realitat.

Us volem agraïr la confiança que ens doneu, dipositant en nosaltres una tasca tant important com és l’educació dels vostres fills i filles.

Som a punt de començar un nou curs, que serà diferent en alguns aspectes, però estem convençudes que, amb la col·laboració de tota la comunitat educativa, aconseguirem un bon curs.

Les llars d´infants Públiques Municipals Rodona i el Bosquet es defineix com una escola oberta, on la nostra identitat es caracteritza en fer un acompanyament sense presses i respectant el ritme de cada criatura, i ens hem vist obligades a canviar o adaptar aquests aspectes regits per la normativa actual.

Un dels més rellevants és que durant el curs no es podrà accedir a les aules com fèieu fins ara, excepte durant el procés d´adaptació.

Seguidament, us fem un resum d’alguns aspectes a tenir en compte durant tot el curs.

Som conscients que la situació és molt canviant i que tots aquests aspectes s’hauran d’anar adaptant als canvis de les mesures preventives del COVID-19 i a les necessitats del moment.

Us agraïm per endavant la vostra comprensió, col·laboració i flexibilitat.

ENTRADES I SORTIDES

Les entrades i sortides es faran per la única porta de l´edifici principal que hi ha a la llar i, en el cas de la llar El Bosquet, s´anul.larà la circulació de famílies per la porta que dóna a l´Escola del Bosc (aquest aspecte ja ha estat coordinat amb la Directora de l´escola).

Aquests moments es faran de manera esglaonada, curta i només una persona acompanyant, ja que no podreu accedir directament a la llar si hi ha famílies a dintre (com a molt podrem anar entrant de 4 en 4).

L´horari serà com el de fins ara, però cal preveure que potser no serà tan inmediat l´acompanyament:

L´Entrada matí:

a partir de les 9h fins a les 9:30h (De 8 a 9 servei d´acollida)

La sortida del migdia:

de les 11:30 a 12:00 hores.

La sortida de la tarda (només en la llar el Bosquet):

a partir de les 15h, fins a l´hora de tancar, a les 17h de manera flexible.

L´entrada i sortida vindrà acompanyada d´unes indicacions que són les següents:

-Posar-se gel hidroalcohòlic.

-Canviar les sabates al vostre fill o filla i, netejar les vostres a l´estora desinfectant.

-I la presa de temperatura.

El circuit que seguirem estarà indicat i senyalitzat en els espais corresponents.

D´altra banda, si l´infant necessita el cotxet, en cap cas es podrà quedar a la llar per les mesures higièniques i, si el porteu ja us especificarem on l´heu de deixar, tant sols en el moment d´acompanyar al nen o nena.

EL PROCÉS D´ADAPTACIÓ

Fins ara, el procés d’adaptació era molt flexible i les famílies podíeu estar presents en molts moments a l´estança, a més d´estar el temps que necessitessiu.

Degut a la situació actual i per fomentar la prevenció, aquest curs aquesta situació serà diferent ja que l´adaptació pels infants nouvinguts a partir del dia 21 de setembre ja no podreu accedir a l´aula. Els infants que venien el curs passat serà a partir del dia 17 de setembre (Rebreu el quadre de tota la organització del procés d´adaptació del vostre fill i filla).

Aquí podeu consultar els horaris d´aquest curs:

Horaris d´adaptació Grup A, bosquet

Horaris d´adaptació Grup B bosquet.

Organització horaris infants antics Bosquet

l´ACOLLIDA DE MATINS

L´horari de l’acollida del matí, s´organitzarà a cada aula, per les famílies que ho necessitin (de les 8h a les 9:00h) començarà pels que ja venien a la llar el dia 17 i pels infants nous el dia 28 de setembre si es necessita i es valorarà amb l´educadora del vostre fill o filla.

Aquest horari recordeu que és amb una altra quota.

SERVEI INTERLECTIU DEL MIGDIA (només llar bosquet)

Tant el menjador com el dormitori s´organitzarà a cada classe de 12 a 15h del migdia i, a partir del dia 17 pels antics i el dia 28 pels infants nous, encara que ho valorarem amb l´educadora.

Recordeu que l´infant que es queda a dinar cal comunicar-ho abans de les 9:30h del matí del mateix dia, o dels dies anteriors.

Aquest horari recordeu que és amb una altra quota.

ESMORZAR DE FRUITA

l´esmorzar de la fruita a mig matí es portarà a terme a finals de setembre inicis d´octubre, un cop passi l’adaptació i el grup estigui més tranquil.

Us enviarem la informació de com i quan es farà, més endavant.

LLISTAT DE MATERIAL

El llistat de material us l´enviarem amb l´horari d´adaptació.
Tot el material us l´emportareu el divendres per rentar i el dilluns l´haureu de tornar a portar net. En el cas que hi hagi algun material brut, abans el donarem el mateix dia.

El material que portareu el dilluns cal deixar-lo al penjador del vostre fill o filla.

*Els objectes que vagin més a la boca ( com xumets ) es posaran cada dia per rentar.

Llista de material

COMUNICACIÓNS AMB VOSALTRES

Degut a les mesures preventives, no es podrà fer ús de l´agenda, ni fluïdesa de documentació, ni reunions de més de 10 persones, segons la última normativa.

Per tant, la comunicació amb les famílies es portarà a terme mitjançant els moments de l´entrada i sortida de manera breu, a través del correu electrónic, de reunions de manera telemàtiques periòdicament, via telèfon, i mitjançant el nostre bloc informatiu, amb la finalitat de vetllar que estigueu informades plenament de tot allò que necessiteu.

D´altra banda, s´organitzaran entrevistes personals amb cita prèvia amb l´educadora que les podrem demanar, tant nosaltres com vosaltres, en el moment que les necessitem.

Qualsevol dubte que tingueu podeu fer-ho mitjançant el correu, o telèfon i nosaltres donarem resposta el més aviat possible.

Els blocs informatius són:

http://blocs.xtec.cat/llarrodona
http://blocs.xtec.cat/llarelbosquet

Els correus i els telèfons de les llars són:

RODONA

eeirodona@bdv.cat

Telèfon: 93 719 08 01

BOSQUET

eeielbosquet@bdv.cat

Telèfon: 93 729 71 89

 

 

* En breu us enviarem tota la gestió relacionada amb els Protocols del COVID-19 que durem a terme a les llars.

 

 

FAMÍLIES,

UNA VEGADA HAGUEU REBUT TOTA AQUESTA INFORMACIÓ,

SI US SORGEIXEN DUBTES, INQUIETUDS, INCERTESES…. O

QUALSEVOL NEGUIT ENS AGRADARÀ RESOLDRE´L O

CONTESTAR EL MÉS AVIAT POSSIBLE.

US HI ESPEREM AMB MOLTA IL.LUSIÓ EL

DIA 14 DE SETEMBRE!!!!!!

 

 

L´EQUIP DOCENT DE LES

LLARS D´INFANTS PÚBLIQUES MUNICIPALS BOSQUET I RODONA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *