TASTET D’HOQUEI A P4, P5, 1r i 2n

Aquest curs hem concentrat totes les activitats d’hoquei durant una setmana: del 21 al 25 d’octubre. Ha estat un encert perquè ens hem estalviat temps en preparar i recollir el material i hem tingut més estona per gaudir de les explicacions i les activitats.

D’altra banda, el monitor d’aquest curs, el Luciano Sosa, capità de l’equip d’Hoquei Cambrils ha aconseguit motivar cada hora a tot l’alumnat, des dels més petits de P4 fins els de 2n. Va portar i ensenyar tots els materials necessaris per practicar aquest esport: patins, canyelleres, genolleres, guants, estic i pilota.

Va fer demostracions de com agafar l’estic, patinant i fent petits trucs amb què ens va deixar bocabadats a tots. També va portar fotografies seves i de tot l’equip vestits amb la indumentària del club d’Hoquei Cambrils.

Ha estat una experiència molt positiva per a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *