Coral bobilenca

CURS 2019-2020

Un cop passat el concert de Nadal, la coral de l’escola comença a preparar la trobada de corals que es fa cada any a Catalunya. Enguany, a més a més de les 3 cançons que cantarem totes les corals (Singing all together; Cant per a la trobada de corals; i L’ordinador), estem preparant la cançó Believer, dels Imagine Dragons. També anem cantant altres cançons que ens semblen divertides i experimentant amb la veu.

Ens voleu conèixer? Doncs mireu qui som!!

El passat 20 de novembre va ser el Dia de la Infància. Enguany es compleixen 30 anys des que es van establir els drets fonamentals dels nens i nenes de tot el món. I així ens ho van explicar per megafonia els alumnes de 6è.

A la tarda, la Coral de l’escola, per tal de reivindicar aquests drets, va interpretar per a tot l’alumnat la cançó Mad World del grup britànic Tears for Fears i, mentre ho feien, els components de la coral anaven sortint de l’escena musical representant els infants que el nostre planeta perd cada dia per no tindre aquests drets coberts. I és que, certament,  vivim en un món boig que cada cop gira més ràpid…

CURS 2018-2019

El passat dissabte 11 de maig, la coral de la nostra escola va participar en la XVII Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
La nostra trobada va ser al Complex Educatiu de Tarragona, i hi van participar 16 escoles de tota la província. Cada coral de cada escola cantava dues cançons que havien treballat durant el curs, i finalment totes les corals feien un cant comú.
La nostra coral bobilenca va cantar California dreamin’ (The Mamas & the Papas) i Ama, ama y ensancha el alma (lletra de Manolo Chinato i música d’Extremoduro). Els cants comuns van ser: Singing all toghether (Thord Gummersson); L’agulla (Narcisa Freixas) i Cant per a les trobades de primària (Constantí Sotelo i Esther Serrat).
Per a nosaltres era la primera vegada que hi participàvem, però tot i que finalment només vam poder venir 15 dels 24 membres de la coral, i que estàvem una mica nerviosos, va sortir molt bé i ens vam endur tots una gran experiència cap a casa.
ENHORABONA PARTICIPANTS, HO VAREU FER GENIAL!!!
La música és la banda sonora de la nostra vida. Dick Clark.

Durant els concerts de Nadal de l’alumnat d’Educació infantil i primària la coral bobilenca ha actuat per concloure els dos actes, tot interpretant  la cançó CALIFORNIA DREAMING.

Va ser una gran actuació. Enhorabona CORAL BOBILENCA!!

Aquest és el segon any que engeguem el taller de cant coral a l’Escola La Bòbila.

La coral de l’escola la formen 25 nens i nenes de cicle superior dirigits pel mestre de música David Dempere.

Aquest curs a la coral treballarem aspectes bàsics de la veu com a instrument musical i sobretot gaudirem cantant cançons i fent concerts.

I com a novetat, enguany assistirem a la trobada de corals d’infantil i primària que organitza el Departament d’Educació.

CURS 2017-2018

Durant el concert de Nadal d’aquest curs escolar, hem estrenat la Coral de l’escola, amb la seva actuació estrella en els dos grans concerts!!

La coral de la Bòbila és un taller d’aprenentatge nascut el setembre d’aquest curs escolar 2017-2018 principalment per crear un espai on l’alumnat pugui expressar musicalment les seves inquietuds artístiques i gaudir de la música vocal. Així doncs, amb aquest taller es pretenen treballar continguts que contribueixin al desenvolupamnet integral de l’alumnat tals com:

Valorar la veu com a instrument propi, i tenir-ne cura.
Millorar la tècnica vocal: postura corporal, respiració, fonació i articulació.
Conèixer i entendre diferents entorns musicals i culturals.
Apreciar i comentar les diferents emocions i sentiments que pot transmetre la música.
Prendre consciència de grup i del treball en equip.

I gaudir de les produccions musicals pròpies i alienes.

La coral està formada per un grup d’alumnes de cicle superior, és de caràcter voluntari i es du a terme setmanalment fora de l’horari lectiu.
Enhorabona Coral us felicitem a tots i al vostre director David!

El Dimarts 30 de gener a la tarda, per commemorar el dia internacional de la pau i la no-violència a les escoles, l’alumnat del taller de cant coral van preparar un petit concert per la pau.

Van actuar en diferents llocs de l’escola perquè tot l’alumnat de tots els nivells gaudissin de l’actuació.

En primer lloc, van interpretarar una cançó popular japonesa anomenada Akai Hana, i seguidament van interpretar la cançó popularitzada a partir d’un anunci comercial El món seria més feliç.

Perquè la música ens fa sentir i ens ajuda a ser millors persones!

Clica i mira aquest vídeo:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_P16so5h7Is[/youtube]

Mireu el nostre racó!