Som generació plurilingüe

CURS 2018-2019!

” Sciences”a 4t

Science – How the nose works!

The students of 4th year are working on the five senses. Last session was the turn of smell. There were some corners in the classroom related with smelling activities. There were the smelling station, where pupils had to guess the smells, the spice painting corner, where students painted using some spices as turmeric, cinnamon, vanilla… The nose parts corner, where pupils read some information about the parts of the nose and the nice and foul odors corner where students thought and drew things that have good and bad smells.

L’alumnat de 4t estan treballant els cinc sentits. L’última sessió va ser el torn de l’olfacte.

Hi havia alguns racons relacionats amb activitats olfactives. Hi havia el racó d’olorem, on els alumnes havien d’endevinar les olors, el racó de la pintura especiada, on van pintar fent servir cúrcuma, canyella, vainilla … El racó de les parts del nas, on llegien un text sobre això i per últim el racó de les bones i les males olors.

“Arts &Craft ” a  5è

A lot happens during these first three months in 5th grade . In Art&Craft   we’ve been working hard in our Autumn Corners and we designed the funniest snowman using recycled materials.

Take a look!

Els alumnes de 6è hem participat en un intercanvi de cartes escrites en anglès. Ens hem escrit amb alumnes de 6è de l’escola Guillem Fortuny de Cambrils.

Estem impacients per rebre la resposta a les nostres cartes!!

PEN PAL
Hello!! The 6th grade la Bòbila’s students did a pen-pal letter with Guillem Fortuny’s students , another Cambrils school.
They kept in contact by mail explaining who they are, what they do in their free time. They also wrote about personal information and about their school. They will be waiting for a month…..today we have received the letters from the students of Guillem Fortuny. They are really excited!!!! Here you are some photos!

” Sports, move on!” a 1r i 2n

Durant aquest segon trimestre al taller d’sports, move on! els nens i les nenes de 1r i 2n estem treballant tot el tema de llançaments i recepcions amb diferents materials. Sempre utilitzant el seu vocabulari en llengua anglesa.

 

” Arts &Craft ” a  5è

Autumn corners.  A 5è a l’àrea de plàstica, amb el taller d’art & craf hem treball el vocabulari en llengua anglesa relacionat amb l’àrea de visual i plàstica (materials, tècniques, frases simples…), dictat de dibuixos en llengua anglesa, realització de racons estacionals, treballant vocabulari en llengua anglesa  relacionat amb l’estació de l’any en la què ens trobem.

Mireu quines creacions artístiques hem fet!

” Sciences”a 4t

Taking care of your ears.  A sciences els alumnes de 4t estem treballant els sentits i els seus òrgans. Concretament estem treballant l’oïda i com podem tenir cura de les nostres orelles. La meitat de la classe tenia una imatge, i l’altre meitat una frase relacionada amb una de les imatges.  Així doncs, els alumnes havien de buscar la seva parella llegint i entenent el significat de la frase en llengua anglesa. Les imatges i les frases estan relacionades amb això.  Quan ja l’havien trobat es van formar grups de 4 i estem fent un mural on explicarem com podem tenir cura de les nostres orelles.

” Gardening” a 3r

CURS 2017-2018!

Aquest curs escolar 2017–2018 la nostra escola ha estat seleccionada per participar en el Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme (GEP) del Departament d’Ensenyament, que té com a objectiu definir un model propi d’educació plurilingüe.

Així doncs, l’escola continuant amb la metodologia per l’ensenyament AICLE (Aprenentatge integrat de Continguts i Llengües Estrangeres) de la llengua anglesa , fent l’ensenyament i l’aprenentatge de continguts  en àrees no lingüístiques en llengua anglesa.

A l’escola apliquem aquesta metodologia a l’àrea d’educació física per a l’alumnat de cicle inicial per tal de promoure un ús oral de la llengua anglesa; a les àrees de coneixement del medi natural i coneixement del medi social i cultural per a l’alumnat de cicle mitjà; i a l’àrea d’educació visual i plàstica per a l’alumnat de  4t i cicle superior d’educació primària.

Cliqueu als enllaços de sota i en veureu els vídeos.

Els nens  i nenes de 1r i 2n fan “Sports, Move on!”

Els nens  i nenes de 3r  fan “Gardening”

Els nens  i nenes de 4t fan “Science”

Els nens i nenes de 5è i 6è  fan “Arts & Craft”

També anem a veure obres de teatre en anglès.