LA BIBLIOTECA DE LA CLASSE

Un grup de nens i nenes de 2n han fet diverses activitats de lectura partir dels  llibres de la classe. Han mirat, remirat i llegint els que els hi ha agradat .Arrel dels seus interessos la mestra ha preparat targetes amb imatges d’animals, dibuixos animats i accions i han fet diferents comprensions lectores de frases .També han treballat la comprensió a partir d’altres materials ( puzles online).

Aquesta activitat els ha ajudat  millorar la seva comprensió lectora i a treballar en petit grup, compartint  material, espai i aprenentatge.

Després de l’activitat els alumnes han pogut expressar la seva opinió en relació a les tasques proposades mitjançant una avaluació figuro-analògica. A totes les activitats proposades s’ha potenciat el treball en grup i l’assoliment en petit grup o parella de l’activitat proposada.

Clica aquí per veure les fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *