LECTURA COMPARTIDA ENTRE IGUALS.

Els nens i nenes de primer dediquem cada dia una estoneta de trenta minuts a la lectura, a part de tot el que llegim a totes les àrees. Ens aquestes estonetes fem moltes coses diferents per treballar la lectura, el gust per llegir. Avui uns n’explicarem una altre : La lectura compartida. Es tracta de compartir la lectura d’un llibre entre dos companys, així ens podem ajudar a llegir i a entendre la història. Es divertit poder escollir parella, un llibre que puguem llegir bé els dos i buscar un espai acollidor on poder llegir i gaudir d’aquesta activitat. Ens agrada molt, l’ únic inconvenient és que ens costa una mica llegir en veu fluixeta i encara ens destorbem una mica els uns als altres, però com que ho anem practicant, cada cop ens surt millor.

Cliqueu aquí per veure les fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *