I tu que llegeixes?

Hem treballat la lectura del conte “La màgia al bosc” de manera dinàmica: ho ha llegit la mestra, després nosaltres ens hem preparat la lectura i hem llegit a la resta dels companys, hem llegit en silenci… gaudint de les aventures dels protagonistes.

Tot seguit hem triat la nostra frase preferida i hem treballat els  diferents personatges de la història.

Els divendres hem fet l’activitat “I tu, on llegeixes?”.  On hem explicat a partir d’una fotografia amb qui llegim, on llegim i que solem llegir. A més a més explicàvem quin era l’últim llibre que havíem llegit i valoràvem si el recomanàvem al companys o no.

I tu… que llegeixes?

https://goo.gl/photos/e71f8osrzwGm7ADr9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *