M’he llegit!

Hola!

Els nens i nenes de primer B, la classe de l’esgrima, estem treballant el projecte de l’ILEC (impuls de la lectura), per això hem fet diferents feines a l’aula que volem compartir amb vosaltres.

Primer de tot, la Rosa ens llegeix un llibre en veu alta i parlem sobre el que ens ha llegit, fem hipòtesis sobre el que creiem que ha passat o discutim sobre perquè aquest personatge ha fet això, que haguéssim fet nosaltres…

A la segona part de la sessió cadascú agafa el llibre que vol de la biblioteca d’aula (classificada per nivells de lectura) i llegeix durant una estoneta, quan acabem el llibre que hem escollit cadascú elabora les tapes del llibre amb un breu comentari que explica de què va i què ens ha agradat més. Així recomanem  llibres als companys per futures lectures.

Si voleu veure les fotos cliqueu aquí: (anirem afegint les fotos dels nous treballs de lectura en la mateixa adreça)

https://goo.gl/photos/MHpB1KTSgiXD7f8U6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *