Semifinal Lectura en veu alta

Neus Guiu, Joan Conejos i Paula Piñol han representat avui l’Institut La Roca a la Semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta, que s’ha celebrat a CaixaForum, on han fet una lectura molt correcta d’un fragment adaptat de la novel·la La closca pelada dels cretins, de Jaume Copons.

Ells i 9 trios més d’alumnes de 3r i 4t d’ESO han fet una exhibició de qualitat lectora en la categoria de “Tropa de corsaris”, on es valora, entre altres aspectes, la dicció, l’expressivitat, la projecció adequada de la veu i també el treball d’equip.

Els felicitem per haver fet un paper tan digne en la Semifinal i els encoratgem a gaudir de la lectura en veu alta per practicar i tornar-ho a intentar en ocasions futures.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *