CLJ1 curs 2011-2012

Engrescats per la bona acollida del Club de Lectura el curs passat hem treballat amb la BPRV per tal de consolidar la iniciativa i oferir-vos noves lectures.

Us presentem el nostre Club: Maria Gabarrón, Laura Brand, Desirée Bernal, Laura Colorado, Sheyla Pérez, Núria Ramos, Adrián Alcolea, Jenni Pérez, Natàlia Randos, Anna Randos, Minerva Leiva, Paula Ortega, Paula Núñez, Oriol Molina, Biel Oliveras, Manel Moragas, David Ramos, María López, Laura Gómez, Emma Font, Neus Guiu, Gal.la Masclans, Judith Montalvo i Martina Genzor

La primera proposta ha estat La Gramàtica de l’Amor, de Rocío Carmona

 

 

 

Els vostres comentaris de la lectura i de  la dinamització que ens va oferir Mon Mas a la BPRV el dia 16 de desembre van ser molt elogiosos; fragments escollits del llibre han servit de fil conductor per compartir experiències, confidències i sentiments…
Sou lectors/es exigents i la vostra participació és tot un repte!

Compartim comentaris a Bibloca, el bloc literari de la BPRV.

La nostra segona proposta ha estat un llibre d’aventures, L’Esperit dels gels, de Maite Carranza.

 

 

 

 
L’Anna Randos, la Minerva Leiva i la Gal.la Masclans ens expliquen la seva experiència de la trobada:

El dia 13 d’abril vam anar a la biblioteca de la Roca a fer una tertúlia del llibre L’esperit dels gels, de Maite Carranza.
En començar la sessió ens van donar uns paperets de colors amb temes que podien estar relacionats amb el llibre. Anàvem llegint-los i comentàvem quina era la nostra opinió al respecte; si trobàvem que el llibre tractava aquell tema, en quin moment… Després ens van donar una pàgina del llibre a la qual li faltaven paraules i havíem de completar-lo per crear la nostra pròpia versió de la història.

Si voleu llegir aquestes noves històries, us adrecem a l’article de Bibloca.

Share

2 comentaris a “CLJ1 curs 2011-2012

  1. m’ha agradat el llibre perquè té molta emoció; què passarà amb la nena, què farà el professor per ajudar-la…..
    I jo per llegir un llibre m’haig de fer una pregunta per seguir llegint i el que m’agrada és que em fico al llibre.

    Adrian Alcolea

  2. M’ha agradat el llibre de L‘Esperit dels gels perquè m’ha fet viure aventures extraordinàries i màgiques. El fet de viure amb aventures màgiques m’ha fet treure tota la imaginació, perquè a la vegada que llegia, m’imaginava la història des del meu punt de vista. A més la tertúlia va ser molt original i recomano que participeu l’any que bé al club lector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *