Arturo Padilla

L’Arturo ha connectat molt bé amb l’alumnat de 3r d’ESO, que ha escoltat amb molta atenció, malgrat ser primera hora del matí, les explicacions al voltant de diversos temes.

L’autor de La tempesta ha parlat de les seves fonts d’inspiració, dels premis literaris que li han atorgat, dels temes que més l’interessa tractar, sovint amb un rerefons social i de reivindicació de valors humans, i també ha abordat l’argument de la novel·la que llegiran tot creant un ambient d’intriga que quedarà revelat ben aviat quan tots els joves de 3r de l’INS La Roca llegeixin La tempesta.

 

A més ha ofert la possibilitat d’intercanviar idees a través del seu blog ja que l’interessa molt conèixer l’opinió dels seus lectors.

Ha estat una experiència molt enriquidora ja que l’Arturo sols té vint-i-dos anys, però compta ja amb set llibres escrits, dos de publicats i tres més en vies de publicació.

L’entusiasme amb què viu la seva vocació d’escriptor la sap transmetre molt vivament i contagia amb facilitat la seva passió pels llibres.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *