Curs georecursos 2013

Sinopsis del dia 3-4-2013

Ponència 1: Yolanda Pérez i Joan Alberich del departament de Geografia de URV presenten el projecte: Fitxes de Treballs de Recerca de Geografia per a 2n de BAT

El projecte és una iniciativa de l’ICE i del departament de Geografia de la URV conjuntament amb el grup de recerca Georecursos per fomentar la col·laboració entre els centres de secundaria i la universitat per tal d’incentivar als alumnes a cursar la carrera de Geografia a Tarragona.

Han mostrat els títols de les fitxes realitzades segon els temari de les PAAU i ha exemplificat un dels títol per mostrar als assistents com funcionen.

Veure les fitxes per als Treballs de Recerca en Geografia

 

Ponència 2: Òscar Saladié presenta Eines per treballar la sostenibilitat a l’Aula.

Ha exposat com a través dels tres grans eixos que comprèn la sostenibilitat ( S ocietat, economia i medi) quines eines podem trobar a la xarxa per explicar al alumnes de secundària el tema de sostenibilitat així com recursos originals i pràctics.

SOSTENIBILITAT

Tallers pràctics:

Fem activitats amb vídeo

– Google Maps

01-Grafic semicircular

 

 

Sinopsi del dia 10 d’abril:

Taller de d’ESRI a càrrec de Pedro Rico i María Fernández

Taller pràctic de com utilitzar l’eina SIG d’ArcGis Online i crear mapes a partir de tracs o a partir de taules de dades (CVS) . Veure presentació aquí.

 

 

This entry was posted in General on by .

About mmar46

Sóc professora de ciències socials a l'IES Font del Glorieta i sóc tutora de segon A. Estic treballant perquè l'hora de tutoria sigui més profitosa i útil pels meus alumnes i és per aquest motiu que estic creant aquest bloc. M'agradaria rebre suggeriments i crítiques per tal de millorar aquest espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *