OLIMPÍADES DE GEOGRAFIA

Inscripcions obertes a les Olimpíades de Geografia de Tarragona!

Es duran a terme el 14 de març del 2013 a la facultat de Geografia i Turisme de Vila-Seca.
El col·legi de Geògrafs d’Espanya ja fa quatre anys que organitza aquestes olimpíades, però no ha estat fins aquest curs que s’han portat fin a Tarragona. El grup de Georecursos ha participat en l’assessorament d’aquestes olimpíades juntament amb el Col·legi de Geògrafs de Catalunya i el departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.
Resumint una mica els continguts:

– la prova constarà de 50 preguntes d’opció múltiple.

– inscripcions fins el 4 de març

– màxim 7 alumnes per institut

Feu clic aquí per obtenir més informació.

This entry was posted in General on by .

About mmar46

Sóc professora de ciències socials a l'IES Font del Glorieta i sóc tutora de segon A. Estic treballant perquè l'hora de tutoria sigui més profitosa i útil pels meus alumnes i és per aquest motiu que estic creant aquest bloc. M'agradaria rebre suggeriments i crítiques per tal de millorar aquest espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *