Crisis de valors

José Luis Sampedro parla de l’atur, la globalització, Europa i la crisi i ens diu que el primer pas és la presa de consciència i l’educació de les futures generacions amb l’objectiu d’assolir la llibertat de pensament, no una simple llibertat d’expressió de la ment colonitzada.
“Vivim en la barbàrie per la degradació dels valors substituïts ara pels interessos. La crisi és la conseqüència de posar el benefici per sobre de tots els valors …. cal que el poder passi a altres mans”.

José Luis Sampedro en 59 segundos / Mayo 2011 from ATTAC.TV on Vimeo.

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de Crisis de valors, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *