No hi ha hagut voluntat política de resoldre el problema de Salt

Entrevista amb el professor de pedagogia de la UdG, expert en educació multicultural, Xavier Besalú. Besalú ha treballat i col·laborat durant anys amb entitats i institucions de Salt per a tractar la immigració.
Xavier Besalú:  “No hi ha hagut voluntat política de resoldre el problema de Salt”  21/01/2011

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de General, immigració i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a No hi ha hagut voluntat política de resoldre el problema de Salt

  1. nordin diu:

    Soc un antic veí de Salt, he viscut 8 anys de la meva vida al casc antic. L’evolució del poble de salt l’he pogut viure plenament. La majoria de la gent que deia que fugia de Salt per la immigració era una excusa, la realitat es molt diferent. La veritat és que la gent venia els pisos i els únics compradors eren els immigrants que degut a la bona economia espanyol i el bon moment que pesaven els bans donaven hipoteques a tothom.
    La poca previsió en el sector serveis ha creat un conflicte molt gran, la gran majoria de gent que depenia de la construcció no tenen feina, la poca gent autòctona que queda a Salt no pot anar-se’n a viure a un altre lloc hi ha molt conflictes interns de convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *