Haití: catàstrofe humana

Una vegada més, una catàstrofe ambiental i humana té lloc en un país en situació de pobresa extrema i permanent: Haití. Els mitjans de comunicació el retransmeten al minut, sentim que hem de reaccionar i fer alguna cosa sobre això. Però què podem fer?

Terretrèmol dHaití

Terretrèmol d'Haití

Des de l’Àrea d’Educació per a una ciutadania global d’Intermón Oxfam, han elaborat una proposta educativa dirigida a Primària i Secundària per a qui vulgui treballar aquest tema amb els alumnes.
Des de l’Àrea d’Acció humanitària estan proporcionant assistència mèdica i d’urgència per el lliurament dels nostres materials d’ajuda humanitària, i estan distribuint aigua a les persones afectades en tretze punts de la capital. Coordinen el treball amb Nacions Unides i altres organismes d’ajuda sobre el terreny i calculen mantenir l’actuació d’emergència durant els pròxims 6 mesos i després començar les tasques de reconstrucció.

Descarrega’t la proposta educativa.

Informació sobre la situació d’Haití.

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Haití: catàstrofe humana

  1. Montse Trias diu:

    Una dada que m’arribat a través de cooperants que han estat treballant a l’epicentre del gran desastre humà: les ONG’s i administracions competens, estan repartint recusos alimentaris i econòmics a les DONES. La raó: allò que reben ho destinen a la supervivència dels seus i de la seva família, els homes (no tots) trafiquen amb els productes de primera necessitat amb màfies i mercats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *