El món sobre rodes

L’Albert Casals és un noi de 18 anys que des dels 14 està fent viatges per tot el món en cadira de rodes, tot sol i amb menys de 3€ al dia. Fa pocs dies que s’ha publicat el seu primer llibre “El món sobre rodes” on ens explica alguns dels viatges que ha fet, les aventures que li han passat, la gent que ha conegut i el més important… ens ensenya la seva filosofia per ser feliç.


Escoltar a l’Albert val la pena. El seu somriure i la seva energia són encomanadissos. És un exemple de superació i autonomia malgrat les dificultats que pugui suposar tenir una discapacitat física. El seu llibre es molt interessant, i no només per les aventures que explica sinó també per la lliçó de com viure i afrontar les dificultats.
La seva experiència i el suport que ha rebut de la seva família són un bon exemple per aquells pares que tenen algun fill amb discapacitat (i encara que no en tinguin), i per tots els que treballem per fer dels nostres alumnes persones autònomes i felices.

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de Llibres i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El món sobre rodes

  1. La primera vegada que vaig sentir parlar del seu cas hem vaig crear una imatge surrealista, la d’un noi que voltava a reu del mon sense diners no deixava de ser una excentricitat, però el llibre de l’Albert m’ha sorprès gratament, perquè d’una manera senzilla i sense embuts narra les seves vivències amb l’espontaneïtat d’un adolescent al que res no l’atura. Una història que per moltes persones adultes ens poden resultar massa arriscades aquestes aventures, però sigui com sigui és el que ell a escollit per viure la seva vida, no exempta de dificultats físiques que ell ha sabut superar i conviure amb elles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *