Saló de l’Ensenyament

Saló de l’Ensenyament 2009, que tindrà lloc del 18 al 22 de març al Palau 2 de Montjuïc, vol facilitar als estudiants, a les famílies i a tot el col·lectiu educatiu informació àmplia i actualitzada de l’oferta d’estudis a Catalunya.
L’oferta del Saló de l’Ensenyament 2009 està distribuïda en diferents sectors: estudis universitaris • estudis de formació professional • altres estudis superiors • estudis complementaris • estudis d’idiomes • centres d’educació primària, secundària i batxillerat • formació ocupacional • serveis d’educació • serveis per als joves.

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *