Dia Internacional del nen amb càncer

La Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer proposa participar el 15 de febrer en un enlairament virtual de globus solidaris en motiu del dia internacional del nen amb càncer. El globus serà el testimoni del teu suport als nens i nenes que pateixen càncer. Aquests globus ens parlen d’esperança, del demà més proper, del futur, d’aquells que lluiten per superar la malaltia. Però també del record cap a aquells que ens han deixat.

Pots difondre aquesta pàgina entre els teus amics, coneguts, companys, familiars, llistes de distribució… D’aquesta manera més i més ciutadans sabran que el càncer afecta els infants, que necessitaríem l’ajut i la comprensió de tots, que viure amb el càncer és possible i que cal treballar sense repòs per millorar la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes.

nens i nenes

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article ha estat publicat en Dies Internacionals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *