SlideShare

SlideShare, ja ha rebut el nom del YouTube per a Powerpoint. SlideShare és una aplicació web on es poden emmagatzemar presentacions de diapositives. Igual que en YouTube, les presentacions cal crear-les en el propi ordinador utilitzant el programa Microsoft Powerpoint, OpenOffice o qualsevol programa compatible amb els formats .PPT o .PPS.Quan l’usuari puja la presentació a SlideShare, el sistema la converteix en Flash. Això vol dir que es pot veure des de qualsevol ordinador, simplement obrint una pàgina web. SlideShare fa més fàcil compartir una presentació de treball amb altres col·legues, o fins i tot donar una conferència sense necessitat de carregar amb la presentació, simplement accedint a ella des d’una connexió a Internet.

Les presentacions de SlideShare estan classificades amb tags, com les fotos a Flickr o els vídeos a YouTube. És a dir, cada presentació té unes paraules clau associades que informen sobre el seu contingut. Aquesta manera de classificació és cada vegada més utilitzat per a tot tipus de continguts. Finalment, es poden incrustar les presentacions en qualsevol pàgina web, com per exemple un blog, de la mateixa manera que s’insereix una imatge. Al costat de cada presentació hi ha un codi que es copia i trava en el codi de la pàgina. L’efecte és el mateix que a l’incrustar vídeos de YouTube en altres pàgines. Les capacitats clau en la Formació Professional és un presentació power point penjada al SlideShare.

 

Capacitats Clau De La Formació ProfessionalView more presentations from epuig.

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de General, Internet i TIC i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *